Handelsbetingelser, privatkøb

1. Firma

Ved køb, indgår du aftale med firmaet:

KUKKEREN
CVR nr: 26855055
Lindøhoved 2
Jersore
5400 Bogense

2. Bestilling

Der kan bestilles smykker hos kukkeren.dk via vores hjemmeside 24 timer i døgnet. Der tages forbehold for udsolgte/udgåede smykker eller at en anden er kommet først til et Unika. Skriv venligst betalingsform (ved bankoverførsel skriv venligst varenummer i teksten) samt navn og adresse.

3. Betaling

På www.kukkeren.dk er der mulighed for at betale med bankoverførsel til regnr 3578 kontonr. 4657503142 eller check fremsendt til Kukkeren ellers opkræves efterkrav på 45 kr.

4. Levering

Alle smykker leveres til fast leveringstakst i smykkeæske. Alle smykker sendes med Post Danmark til kunder i Danmark excl. Færøerne og Grønland. Vi leverer pt kun til adresser i Danmark. Smykker afsendes så vidt muligt indenfor 2 hverdage. Hvis det leverede ikke svarer til fakturaen - kontakt os på e-mail birgit@viggo.com eller 40411605 forsendelse og ekspedition koster 35 kr.

5. Returnering af smykker (fortrydelsesret)

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb, returnerer du blot smykkerne til Kukkeren Lindøhoved 2, Jersore, 5400 Bogense (anfør venligst ordre/fakturanr.), og du får det fulde beløb refunderet. Du bør sikre dig en kvittering for forsendelsen. Din eneste udgift er fragten for returforsendelsen. Vi returnerer beløbet med check eller bankoverførsel, når vi modtager smykkerne og har haft mulighed for at efterse, at disse overholder betingelserne for returnering. Smykker, der har været taget i brug, tages ikke retur, men du må naturligvis godt prøve smykkerne foran spejlet.

6. Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret på alle produkter købt hos KUKKEREN. Der tages forbehold for almindelig slitage som kan forventes ved brug af smykkerne.

7. Fortrolighed

Vi behandler dine informationer fortroligt, og videregiver således ikke e-mail adresser, adresser eller anden personlig information til 3. part uden dit samtykke.